Başkan Çerçioğlu Bozdoğan Mahalle Muhtarlarıyla Buluştu , Yazıkent pazar yerini gezdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Bozdoğan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi, Yazıkent pazar yerini gezerek pazar esnafına hayırlı işler diledi, pazar alışverişi yaptı.
Haber Tarihi: 05.06.2015
|

Bozdogan ziyaret programinda ilk olarak mahalle muhtarlariyla bir araya gelen Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu muhtarlarin sorunlarini dinledi. Baskan Çerçioglu mahalle muhtarlarinin alkislari esliginde Bozdogan’a geldi. Muhtarlarla tek tokalasan Baskan Çerçioglu’na mahalle muhtarlari, hayata geçirdigi projeler ve basarili hizmetleri nedeniyle tebrik edip desteklerinden dolayi tesekkür ettiler.

  Baskan Çerçioglu, Aydin il genelinde oldugu gibi Bozdogan’da hiçbir mahalle muhtarlarinin sorunu kalmayacagini belirterek, “Biz Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak vatandasa hizmet odakli çalismalar gerçeklestiriyoruz. Bizim önceligimiz vatandasimizi namerde muhtaç etmemek. Herkes sunu çok iyi bilsin; ben oldugum sürece kimse namerde muhtaç olmaz, kimse soguktan üsümez, aç yataga girmez.  Her zaman fakir fukara garip guraba’nin yanindayiz, olmaya da devam edecegiz” dedi.

Toplantinin ardindan Baskan Çerçioglu, Yazikent pazar yerine giderek pazar esnafiyla bulustu. Gittigi her yerde oldugu gibi Yazikent’te de yediden yetmise herkesin ilgisiyle karsilasan  Baskan Çerçioglu, pazar esnafiyla sohbet etti, vatandaslarla birlikte kar helvasi yedi.

Özellikle Bozdogan’li bayanlarin yogun ilgisi ile ilerlemekte güçlük çeken Baskan Çerçioglu, Pazar alisverisi de yapti.  Bozdogan’a yaptigi yatirimlar nedeniyle Bozdoganli vatandaslarin tesekkür ettigi Baskan Çerçioglu, sevgi seli esliginde Bozdogan’dan ayrildi. 

 

|