07.03.2011 Belediye Meclisi Kararları

1.    Belediye Meclisinin 10.02.2011 tarihli Subat Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi. 

2.    Sehrimiz imar planina yapilan itirazlar ve plan tadilat teklifleri ile ilgili 22 adet dosyanin incelenmek üzere Meclis Imar Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

3.    Norm Kadro Ilke ve Standartlarina dair Yönetmelik geregince “MEMUR PERSONEL IÇIN II SAYILI BOS KADRO DEGISIKLIGI” hazirlanan cetvellerin tasdikine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

4.    Belediyemiz hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülebilmesi için Belediyemizde bos bulunan 2 adet 3. derece egitmen kadrosuna 5393 Sayili Belediye Kanununun 49 ncu maddesinin 3 ncü ve 4 ncü fikralarina göre sözlesmeli personel alinmasi ve alinacak personele 657 sayili Devlet memurlari kanununa göre tespit edilecek net tutarin ödenmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

5.    Aydin Yeni Otogar Binasinin yapim isi için Iller Bankasi Genel Müdürlügünden 5.000.000,00 (Bes Milyon TL) ye kadar kredi kullanilmasi, kredi kullanma tarihinin tespiti, yapilan borçlanmanin iptalini istemeye ve kredi ile ilgili tüm islemleri yapmaya, sözlesme ve evraklari imzalamaya Belediye Baskani Özlem ÇERÇIOGLU’nun yetkili kilinmasi hususunun incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

6.    Aydin Kent Meydani Kentsel Tasarim-Peyzaj ve Mimari Uygulama projesi (yer alti kapali otopark yapim isi hariç) Üst yapisal peyzaj uygulama isi için Iller Bankasi Genel Müdürlügünden 5.000.000,00 (Bes Milyon TL) ye kadar kredi kullanilmasi, kredi kullanma tarihinin tespiti, yapilan borçlanmanin iptalini istemeye ve kredi ile ilgili tüm islemleri yapmaya, sözlesme ve evraklari imzalamaya Belediye Baskani Özlem ÇERÇIOGLU’nun yetkili kilinmasi hususunun incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

7.    6111 Sayili Kanuna istinaden 5393 Sayili Belediye Kanununun 68. maddesi geregince Bankalarla kredi anlasmasi yapmak üzere Belediye Baskani Özlem ÇERÇIOGLU’na yetki verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

8.    Aydin Ilinde yasayan muhtaç ve fakir vatandaslara yapilacak yardimlari düzenleyen Muhtaç Kimselere Yardim Yönetmeliginin kabulü hususunun incelenmek üzere Meclis Egitim Kültür Sanat ve Turizm Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

9.    Aydin Ilinde yasayan vatandaslarin Belediye Hizmetlerine katilimini saglamak amaciyla olusturulan Gönüllü Katilim Yönetmeliginin kabulü hususunun incelenmek üzere Meclis Egitim Kültür Sanat ve Turizm Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

10.    Hidirellez Etkinliklerinde Roman Sosyal Güzellestirme Dernegi ile isbirligi yapilmasi hususunun incelenmek üzere Meclis Egitim Kültür Sanat ve Turizm Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

11.    2011 Mali Yili Gelir Ücret Tarifesinin 1–11 Veteriner Isleri Müdürlügü Ücretleri Bölümünde degisiklik yapilmasi hususunun incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

12.    5393 sayili Belediye Kanunu’nun 25.Maddesi geregince Belediyemizin 2010 Mali Yili Gelir ve Giderleri ile bunlara iliskin hesap kayit ve islemlerinin denetimi amaci ile olusturulan Denetim Komisyonunca hazirlanan rapor Meclise bilgi olarak sunuldu,

13.    Orta Mahalle ve Ilicabasi Mahallesinde Yeni Yapilan Demir Yolu Alt Geçitlerine isim verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi. 

14.    Orta  (Ilicabasi ) Mahalle 1615 ada 1 parselde Belediye adina kayitli 704, 36 m2 miktarindaki tasinmazin içerisinde bulunan 2 katli binanin Aydin Sanayi Odasina tahsisi veya kiraya verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

|