01.11.2011 Belediye Meclisi Kararları

1. Belediye Meclisinin 06/10/2011 tarihli Ekim Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2. Belediyemizin 2012 Yili Gelir Ücret Tarifesinin Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine oybirligi ile karar verildi

3. Belediyemizin 2012 Yili Performans Programinin Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine oybirligi ile karar verildi.

4. Belediyemizin 2012 Yili Analitik Bütçesinin Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine oybirligi ile karar verildi.

5. Sehrimiz imar planina yapilan itirazlar ve plan tadilat teklifleri ile ilgili 6 adet dosyanin incelenmek üzere Meclis Imar Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

6. Aydin Merkez Mesrutiyet Mahallesi tapunun, 1325 ada, 28 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 303.93 m2 yüz ölçümlü parselde 12.55 m2'ye tekabül eden 1255/30393 payli belediye hissesinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere, Kiymet Takdir Komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satilmasi, takasi veya devir seklinde verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

7. Aydin Merkez Cumhuriyet Mahallesi tapunun, 2791 ada, 21 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 453.68 m2 yüz ölçümlü parselde 4.91 m2'ye tekabül eden 491/45368 payli belediye hissesinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere, Kiymet Takdir Komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satilmasi, takasi veya devir seklinde verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

8. Aydin Merkez Mesrutiyet Mahallesi tapunun, 1290 ada, 32 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 3.76m2 yüz ölçümlü belediye siyrik arsasinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere, Kiymet Takdir Komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satilmasi, takasi veya devir seklinde verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

9. Aydin Merkez Mesrutiyet Mahallesi tapunun, 1298 ada, 48 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 355.86 m2 yüz ölçümlü parselde 9.71 m2'ye tekabül eden 971/35586 payli belediye hissesinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere, Kiymet Takdir Komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satilmasi, takasi veya devir seklinde verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

10. Ay-Be Iktisadi Isletmesi Kurulus Ana Sözlesmesinin; T.C. Aydin Belediyesi Ay-Be Iktisadi Isletmesi Kurulus ana sözlesmesi olarak, Ana Sözlesme de Madde 1’de isletmenin ticari ünvaninin “T.C. Aydin Belediyesi Ay-Be Iktisadi Isletmesi olarak ve kararda yer alan 10.09.2011 tarih 252 sayili Belediye Meclis Kararinin, 10.09.2011 tarih 152 sayili olarak düzeltilmesine ve 04.08.2011 tarih ve 326 sayili Belediye Meclis Kararinin bu sekilde tashihine toplantiya katilarin üyelerin oybirligiyle karar verildi.

11. 22.02.2007/26442 Sayili Resmi Gazetede yayinlanan Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro ilke ve Standartlarina Dair Yönetmelik Geregi daha önce ihdas edilmis olan ve emeklilik nedeni ile bosalmis bulunan 5 Sayili Sürekli Isçi Kadro Iptal Cetvellerinin tasdikine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

12. 22.02.2007/26442 Sayili Resmi Gazetede yayinlanan Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro ilke ve Standartlarina Dair Yönetmelik Geregi Belediyemizde bos bulunan 2 Adet Mühendis Kadrosunun Mimar Kadrosu olarak degistirilmesi için hazirlanan II Sayili Bos Kadro Degisikligi cetvellerinin tasdikine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

13. 22.02.2007/26442 Sayili Resmi Gazetede yayinlanan Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro ilke ve Standartlarina Dair Yönetmelik çerçevesinde 5393 Sayili Belediye Kanununun 48. maddesi geregi Özel Kalem Müdürlügü bünyesinde faaliyet göstermek üzere Dis Iliskiler Birimi kurulmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

14. Belediyemizde halen bos bulunan 1 nci derece Baskan Yardimcisi Kadrosuna Hakan OLKAÇ’in vekâleten atamasi 5393 sayili Kanunun 49. maddesi geregi Meclisin bilgisine sunuldu,

15. Mimar Sinan Mahallesi 2341 Sokak üzerindeki Parka Isim verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.