16.11.2011 Belediye Meclisi Kararları

1. Belediye Meclisinin 03/11/2011 tarihli Kasim Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2. 2012 yili Performans Programinin Meclis Plan ve Bütçe Komisyonundan geldigi sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

3. Belediyemizin 2012 yili Gelir Ücret Tarifesinin; Meclis Plan ve Bütçe Komisyonundan geldigi sekliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

4. Belediyemizin 2012 yili Analitik Bütçesine ait Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun bir sonraki birlesimde görüsülmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

5. Sehrimiz imar planina yapilan itirazlar ve plan tadilat teklifleri ile ilgili Meclis Imar Komisyonu raporunun bir sonraki birlesimde görüsülmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.