10.05.2012 Belediye Meclis Kararları

1. Belediye Meclisinin 07/05/2012 tarihli Mayis Ayi Meclis Toplantisinin I.Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2. 5018 sayili Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ve 18.Ocak.2007 tarih ve 26407 sayili Resmi Gazete ile yayinlanan Tasinir Mal Yönetmeliginin 35.maddesi geregi düzenlenen 2011 yili Tasinir Yönetim Dönemi ve Kesin Hesabi cetvellerinin incelenmesi neticesinde düzenlenen cetvellerin uygun oldugu ve Muhasebe kayitlarina uygunluguna toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

3. Sehrimiz imar planina yapilan itirazlar ve plan tadilat teklifleri ile ilgili 3 adet dosya görüsüldü.

D.NO

MAHALLE

PAFTA

ADA

PARSEL

MECLIS KARARI

Isikli

129

6

Aydin Merkez mücavir alanda kalan Isikli Köyü sinirlarinda, 129 ada, 6 parselin güneydogu kösesinde AYDEM’in talebi ve mülk sahibinin muvafakati dogrultusunda trafo alani belirlenmesi yönünde 1/1000 ölçekli uygulama ve 1/5000 ölçekli nazim imar plani degisikligi yapilmasi uygun görülerek 3194 sayili Kanunun 8/b maddesine göre onanmasinatoplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2

Yedieylül

6523

1

Aydin Merkez Yedieylül Mahallesinde 6523 ada, 1 nolu parselin yola terk ve yoldan ihdas islemleri bulunan söz konusu parselde yola terklerin kalmasi kaydi ile ihdaslarin ortadan kalkacak sekilde mülkiyet sinirlarina göre düzenlenmesi yönünde 1/1000 ölçekli uygulama imar plani degisikligi yapilmasi uygun görülerek 3194 sayili Kanunun 8/b maddesine göre onanmasinatoplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

3

Mesrutiyet

692

1

Aydin Merkez Mesrutiyet Mahallesinde yeralan, tapuda 692  ada, 1 parselde kayitli tasinmaz ile ilgili talebin reddinetoplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

4. Aydin Merkez Orta Mahalle tapunun, 178 ada, 23 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 277.33 m2 yüz ölçümlü parselde 95.60 m2'ye tekabül eden 9560/27733 payli belediye hissesinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere kiymet takdir komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satisi, takasi veya devir seklinde verilmesinin uygunluguna toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

5. Aydin Merkez Orta Mahalle tapunun, 178 ada, 24 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 36.79m2 yüz ölçümlü belediye siyrik arsasinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere kiymet takdir komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satisi, takasi veya devir seklinde verilmesinin uygunluguna toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.
6. Aydin Merkez Mesrutiyet Mahallesi tapunun, 392 ada, 21 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 93.52 m2 yüz ölçümlü parselde 0.34 m2'ye tekabül eden 17/4676 payli belediye hissesinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere kiymet takdir komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satisi, takasi veya devir seklinde verilmesinin uygunluguna toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

7. Aydin Merkez Cumhuriyet Mahallesi tapunun, 604 ada, 60 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 0.75m2 yüz ölçümlü belediye siyrik arsasinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere kiymet takdir komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satisi, takasi veya devir seklinde verilmesinin uygunluguna toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

8. Aydin Merkez Mesrutiyet Mahallesi tapunun, 1134 ada, 27 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 237.49 m2 yüz ölçümlü parselde 25.83 m2'ye tekabül eden 2583/23749 payli belediye hissesinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere kiymet takdir komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satisi, takasi veya devir seklinde verilmesinin uygunluguna toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

9. Aydin Merkez Kurtulus Mahallesi tapunun, 1313 ada, 34 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 2.78m2 yüz ölçümlü belediye siyrik arsasinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere kiymet takdir komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satisi, takasi veya devir seklinde verilmesinin uygunluguna toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

10. Aydin Merkez Mesrutiyet Mahallesi tapunun, 2639 ada, 6 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan ve müstakil insaata elverisli olan 271.45 m2 miktarindaki belediye arsasinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere kiymet takdir komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satisi, takasi veya devir seklinde verilmesinin uygunluguna toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

11. Aydin Merkez Cumhuriyet Mahallesi tapunun, 6433 ada, 18 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 397.82 m2 yüz ölçümlü parselde 7.80 m2'ye tekabül eden 390/19891 payli belediye hissesinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere kiymet takdir komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satisi, takasi veya devir seklinde verilmesinin uygunluguna toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

12. Aydin Ilimizin Kurtulusunun 90. yildönümünün halkimizla beraber coskulu bir sekilde kutlanabilmesi amaciyla, “Etkinlikler çerçevesinde sanatçi getirilmesi, Kurtulus temasini isleyen Tiyaro oyunu sergilenmesi, Mehter Takimi, Halk oyunlari ekibi vb. getirilmesi etkinlikler için Belediyemiz Bütçesinin ilgili kalemlerinden 150.000,00 TL. ayrilmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.