20.11.2012 Tarihli Belediye Meclis Kararları

1. Belediye Meclisinin 08/11/2012 tarihli Kasim Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2. Belediyemizin 2013 yili Gelir Ücret Tarifesinin; Meclis Plan ve Bütçe Komisyonundan geldigi sekliyle kabulüne Meclis Üyeleri Mehmet TUGCU, Nebil ALPARSLAN Özcan PETEKKAYA, Suayip YEGEN, Mustafa ÜRETMEN, Sema Coskun YAYLA, Murat ÖDEN ve Bünyamin ESEN’in red oylarina karsilik toplantiya katilan üyelerin oyçokluguyla karar verildi.

3. 2013 yili Performans Programinin Meclis Plan ve Bütçe Komisyonundan geldigi sekliyle kabulüne Meclis Üyeleri Mehmet TUGCU, Nebil ALPARSLAN Özcan PETEKKAYA, Suayip YEGEN, Mustafa ÜRETMEN, Murat ÖDEN ve Bünyamin ESEN’in red oylarina karsilik toplantiya katilan üyelerin oyçokluguyla karar verildi.

4. Belediyemizin 2013 yili Analitik Bütçesinin; Meclis Plan ve Bütçe Komisyonundan geldigi sekliyle kabulüne Meclis Üyeleri Mehmet TUGCU, Nebil ALPARSLAN Özcan PETEKKAYA, Suayip YEGEN, Mustafa ÜRETMEN, Sema Coskun YAYLA, ve Murat ÖDEN’in red oylarina karsilik toplantiya katilan üyelerin oyçokluguyla karar verildi.