14.11.2013 Tarihli Belediye Meclis Kararları

1. Belediye Meclisinin 07/11/2013 tarihli Kasim Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2. Belediyemizin 2014 yili Gelir Ücret Tarifesinin; 1-3 Su Kanalizasyon Müdürlügü ücretlerinde Yikama Yaglama Servisleri ücreti 5.950,00 Tl.nin 3.000,00 TL.ye düsürülmesine, 1-2 Imar ve Sehircilik Müdürlügü Imar Plani Degisikligi Talebi ile ilgili açiklama bölümünün “Süresi dolan insaat ruhsatlarina ruhsat yenileme halinde ücret alinmayacak, projenin revizyonu nedeni ile alinan ruhsatlarda tarifeler % 25 oraninda uygulanir” olarak degistirilmesine, 1-9 Ulasim Hizmetleri Müdürlügü bölümündeki 5-b bölümdeki Servis(P Plaka)Devir ücreti-Servis (P Plaka)devir edenden ve devir alandan ayri ayri alinmak üzere 2.500,00 TL.nin 2.000,00 TL.ye düsürülmesine, Ulasim Hizmetleri Müdürlügü 1-9 bölümündeki otobüs çikis ücretleri Sehirler arasi (100 km.üstü) ve Transit geçis bölümlerinin Karayollari Genel Müdürlügünün çikarmis oldugu yönetmelige uygun olarak mevcut halinin indirilerek resmi tarifeye uygun hale dönüstürülmesine ,diger tarifelerde hiçbir degisiklik yapilmadan 2013 yili tarifesinin aynen uygulanmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.