16.11.2013 Tarihli Belediye Meclisi Kararları

1. Belediye Meclisinin 14/11/2013 tarihli Kasim Ayi Meclis Toplantisinin III. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2. 5393 sayili Belediye Kanununun 41.maddesi ve 5018 sayili Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 9.maddesi geregince; Belediyemizin 2014 Mali yilinda, stratejik plani kapsaminda yürütülmesi gereken faaliyetleri, yillik amaç ve hedefleri ile performans göstergelerini, mali kaynak ihtiyacini belirten ve Belediye Faaliyet raporu hazirlanmasinda temel olusturan ve 2014 yili bütçesi ile uyum içinde hazirlanmis oldugu görülen, 2014 yili Performans Programinin müdürlük bazinda ayri ayri okunmasi sonucunda; verilen yazili önergeyle Özel Kalem Müdürlügü’ ne ait 6.648.673,71 TL tutarindaki performans hedefinin 3.393.513,71 TL olarak kabulüne Meclis Üyeleri Semih ÖZMERIÇ, Kamil KAYA, Altan GÜNEY, Ramazan BALCI, Saadet KAVASGIL, Ahmet KIZILKAYA, Sait BIRLIK, M.Can ÖNLER ve Sumran ÜNAL red oylarina karsilik, Meclis Üyeleri Nedim GÜRAYDIN, Ugur TÜRKMEN, Derya KARAÇOLAK, Güngör TÜRK, Cavit TIG, Ahmet ERTÜRK, Murat SALTIK, Mustafa ÇAKIR, Mehmet TUGCU, Nebil ALPARSLAN, Özcan PETEKKAYA, Suayip YEGEN, Mustafa ÜRETMEN, Bünyamin ESEN, Murat ÖDEN, Sema Coskun YAYLA, ve Ugur ALKANLI’nin kabul oylari ile oyçokluguyla, Yazi Isleri Müdürlügü,  Insan Kaynaklari Müdürlügü,  Destek Hizmetleri Müdürlügü, Hukuk Isleri Müdürlügü, Zabita Müdürlügü, Itfaiye Müdürlügü, Mali Hizmetler Müdürlügü, Temizlik Isleri Müdürlügü, Saglik Isleri Müdürlügü, Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü, Imar ve Sehircilik Müdürlügü, Fen isleri Müdürlügü, Ulasim Hizmetleri Müdürlügü, Su ve Kanalizasyon Isleri Müdürlügü, Park ve Bahçeler Müdürlügü, Veteriner Isleri Müdürlügü ve Hal Müdürlügüne ait Performans Programi tekliflerinin Baskanlik Makami tarafindan sunulan sekliyle kabulüne Meclis Üyeleri Nedim GÜRAYDIN, Ugur TÜRKMEN, Derya KARAÇOLAK, Güngör TÜRK, Cavit TIG, Ahmet ERTÜRK, Murat SALTIK, Mustafa ÇAKIR, Mehmet TUGCU, Nebil ALPARSLAN Özcan PETEKKAYA, Suayip YEGEN, Mustafa ÜRETMEN, Murat ÖDEN, Sema Coskun YAYLA, ve Ugur ALKANLI’nin çekimser oylarina karsilik Belediye Baskani Özlem ÇERÇIOGLU ve Meclis Üyeleri Semih ÖZMERIÇ, Altan GÜNEY, Ramazan BALCI, Saadet KAVASGIL, Ahmet KIZILKAYA, Sait BIRLIK, M.Can ÖNLER, Sumran ÜNAL ve Halis HEKIMOGLU’nun kabul oylariyla oyçokluguyla karar verildi.

3. Aydin Belediyesi 2014 yili Analitik Bütçesi ile ilgili yapilan görüsmeler ve oylamalar sonunda 2014 yili Bütçe Kararnamesinin kabulüne,  Özel Kalem Müdürlügü (Baskanlik), Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü, Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügü, Destek Hizmetleri Müdürlügü, Hukuk Isleri Müdürlügü, Yazi Isleri Müdürlügü, Zabita Müdürlügü, Itfaiye Müdürlügü, Mali Hizmetler Müdürlügü, Temizlik Isleri Müdürlügü, Saglik Isleri Müdürlügü, Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü, Imar ve Sehircilik Müdürlügü, Fen Isleri Müdürlügü, Ulasim Hizmetleri Müdürlügü, Su ve Kanalizasyon Isleri Müdürlügü, Park ve Bahçeler Müdürlügü, Veteriner Isleri Müdürlügü ve Hal Müdürlügü’ ne ait icmallerin kabulüne,  Isletme ve Istirakler Müdürlügü icmalinin reddine oyçokluguyla, Bütçe gelirleri Ekonomik Siniflandirmanin birinci düzeyinin kabulüne, Belediye, Bagli Idare ve Birliklerin Finansman Programinin kabulüne, 2014 yili Ayrintili Harcama Programinin kabulüne, böylelikle 2014-2015-2016 Yillari Analitik Bütçesinin kabulüne Meclis üyeleri Nedim GÜRAYDIN, Ugur TÜRKMEN, N.Derya KARAÇOLAK, Güngör TÜRK, Cavit TIG, Ahmet ERTÜRK, Murat SALTIK, Mustafa ÇAKIR, Mehmet TUGCU, Nebil ALPARSLAN, Mustafa ÜRETMEN, Özcan PETEKKAYA, Murat ÖDEN, Sema Coskun YAYLA, Suayip YEGEN ve Ugur ALKANLI’nin çekimser oylarina karsilik,  Belediye Baskani Özlem ÇERÇIOGLU ve Meclis üyeleri Semih ÖZMERIÇ, R.Altan GÜNEY, Ramazan BALCI, Saadet KAVASGIL, Ahmet KIZILKAYA, Sait BIRLIK, Mehmet Can ÖNLER, Sumran ÜNAL ve Halis HEKIMOGLU’nun kabul oylari ile toplantiya katilan üyelerin oyçokluguyla karar verildi.