14/05/2014 Belediye Meclisi Kararları

1. Belediye Meclisinin 13.05.2014 tarihli Mayis Ayi Meclis Toplantisinin I. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2. 2013 Mali Yili Aydin Belediyesi Bütçe Kesin Hesap ekli cetvellerinin ve Tasinir Kesin Hesap Cetvelleri ile Tasinir Kesin Hesap Icmal Cetvellerinin yürürlükteki mevzuat düzenlemelerine uygunluguna Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti Grubunun 19 üyesinin çekimser oylarina karsilik toplantiya katilan üyelerin oyçokluguyla karar verildi.

3. 5393 Sayili Belediye Kanunu’nun 18.maddesi geregi hazirlanan, Aydin Büyüksehir Belediye Baskanligi Birimlerin Çalisma Usul ve Esaslari Hakkindaki Yönetmeligin Mevzuat Hükümlerine uygunluguna ve yürürlüge girmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.


4. Gelir Ücret Tarifesi’nin 1-9 bölümünde bulunan “Ulasim Hizmetleri Otogar Minibüs Garaj Ücretleri Bölümünün” tüm alt bölümlerinin kaldirilarak tek grup olarak uygulanmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

5. Mahalli Idareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliginin 37’nci maddesi ikinci fikrasi uyarinca hazirlanan Aydin Büyüksehir Belediyesi 2014 Mali Yili Bütçesine 9.645.000,00 TL ek ödenek konulmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

6. Efeler Belediyesi 2014 Mali Yili Bütçesine 3.000.000,00 TL Ek Ödenek konulmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

7. Adnan Menderes Üniversitesi Kadin Sorunlari Uygulama ve Arastirma Merkezi, Üniversite, Aydin Büyüksehir Belediye Baskanligi ile Trakya ve Anadolu Aydin Kadinlar Dernegi Aydin Il Temsilciligi ortakliginda yürütülecek çalismalar ile ilgili konunun bir sonraki toplantiya ertelenmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

|