Meclis Eylül Birinci Oturumu Yapıldı

Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu baskanliginda yapilan toplantida görüsülen gündem maddelerinde asagidaki kararlar imza altina alindi:
Sehrimiz imar planina yapilan itirazlar ve plan tadilat tekliflerine ait 9 adet dosya görüsülmek üzere Imar Komisyonu’na oybirligi ile havale edildi.

Aydin Merkez Güzelhisar Mahallesi tapunun 824 ada 136 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 66,41 m2 yüzölçümlü Belediye hissesinin arsasinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere, Kiymet Takdir Komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satilmasi, takasi veya devir seklinde verilmesi hususu görüsülmek üzere Imar Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na oybirligi ile havale edildi.

Mesrutiyet (Mimar Sinan)   Mahallesi 1673 ada, 2 parselde Aydin Belediyesi adina kayitli sosyal kültürel ve spor amaçli merkez olarak kullanilan tasinmazin Gençlik Spor Genel Müdürlügü ve Il Özel Idaresine 99 yil süreli tahsis isleminin iptal edilmesi hususu görüsülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonu’na oybirligi ile havale edildi.

T.C. Aydin Belediyesi Açik ve Kapali Semt Pazar Yerleri Uygulama Yönetmeligine ekleme yapilmasi hususu görüsülmek üzere Esnaf ve Pazaryerleri Komisyonu’na oybirligi ile havale edildi.

22.02.2007/26442 Sayili Resmi Gazetede yayinlanan Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro ilke ve Standartlarina Dair Yönetmelik Geregi daha önce ihdas edilmis olan ve emeklilik nedeni ile bosalmis bulunan Isçi Kadro Iptal Cetvelleri oy birligi ile kabul edildi.

Forum Aydin Alisveris ve Yasam Merkezi Müdürlügü tarafindan Belediyeye hibe edilecek olan Çift Kabinli bir adet BMC Marka kamyonetin hibesinin kabulü ve hibe islemleri ve trafik tescil islemlerini yapmak üzere Fen Isleri Müdürlügünde görevli Behiye BALTALI’nin görevlendirilmesi hususu oybirligi ile kabul edildi.

Türkiye Belediyeler Birligi tarafindan 13–17 Eylül 2010 tarihleri arasinda Almanya’nin Münih Kentine düzenlenecek olan Uluslararasi Atik Su Isletme Teknoloji Fuarina katilmak üzere 5393 sayili Belediye Kanununun 18.maddesinin “p” bendi geregince Belediyemizi temsilen Belediye Meclis Üyesi ve Baskan Yardimcisi Kamil KAYA’nin görevlendirilmesi hususu oybirligi ile kabul edildi.

2010–2011 Egitim Ögretim yilinda geçerli olmak üzere ögrenci-personel servis ücretlerinin yeni fiyat listesinin belirlenmesi hususu görüsülmek üzere Ulasim ve Trafik Komisyonu’na oybirligi ile havale edildi.

2010 Mali Yili Gelir Ücret Tarifesinin BÖLÜM 3–9 Imar Isleri Müdürlügü Plan ve Hizmet Ücretleri Bölümünde degisiklik yapilmasi hususu görüsülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na oybirligi ile havale edildi.Aydin Belediyesinin tanitimi amaciyla hazirlanan flama ve logonun tespit edilmesi hususu oybirligi kabul edildi.Gündem maddelerinin tamamlanmasindan sonra gündem disi verilen 2 önerge gündeme alinarak görüsülmek üzere komisyonlara havale edildi.

03 Eylül 2010 Cuma günü yapilacak meclis toplantisinin saati 16.00 olarak belirlendi.

|