Aydın Belediye Meclisi Ağustos Ayı 1. Oturumu Yapıldı

Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu baskanliginda yapilan toplantida görüsülen gündem maddelerinde asagidaki kararlar imza altina alindi.

Sehrimiz imar planina yapilan itirazlar ve plan tadilat tekliflerine ait 9 adet dosya görüsülmek üzere Imar Komisyonu’na havale edildi.

6183 sayili Amme alacaklarinin Tahsil Usulü Hakkinda Kanunun 90. maddesi geregince Satis Komisyonuna yapilan 1 Yedek Üye seçiminde Altan Güney oybirligi ile seçildi.

22.02.2007/26442 Sayili Resmi Gazetede yayinlanan Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro ilke ve Standartlarina Dair Yönetmelik Geregi daha önce ihdas edilmis olan ve emeklilik nedeni ile bosalmis bulunan Isçi Kadro Iptal Cetvelleri oy birligi ile kabul edildi.

Baskan yardimcisi olarak atanan Sefika Çoban’in atamasi 5393 sayili Kanunun 49. maddesi geregi Meclisin bilgisine sunuldu.

Baskan yardimcisi olarak atanan Sevim Havaoglu’nun atamasi 5393 sayili Kanunun 49. maddesi geregi Meclisin bilgisine sunuldu.

Zabita Müdürlügü hizmetlerinde kullanilmak üzere Devlet Malzeme Ofisinden 2 adet en az 4+1 yolcu kapasiteli camli van tipi binek araç alinmasi ve parasinin Fen Isleri Müdürlügü Bütçesinden ödenmesi hususu oy çoklugu ile kabul edildi.

Gündem disi verilen 2 önergenin gündeme alinmasinin ardindan 05 Agustos 2010 Persembe günü yapilacak meclis toplantisinin saati 18.00 olarak belirlendi.

|