06.05.2010 Meclis Kararları

Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu baskanliginda yapilan toplantida görüsülen gündem maddelerinde asagidaki kararlar imza altina alindi.
5393 Sayili Belediye Kanunu’nun 64.maddesi geregince Belediyemizin 2009 yilina ait Bütçe Kesin Hesabi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporlari dogrultusunda oy birligi ile kabul edildi.
Sehrimiz imar planina yapilan itirazlar ve plan tadilat teklifleri ile ilgili 4 adet dosyaya ait Meclis Imar Komisyonu raporu dogrultusunda kabul edildi.

Bölgemizde Dogal Gaz dagitimini yapacak olan Aydin Dogal Gaz Dagitim A.S. nin bedelsiz olarak devredecegi Belediyemiz hissesine düsen % 4,046 oranindaki pay ile ortak olunmasi hususu ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporu dogrultusunda oy birligi ile kabul edildi.

Belediyemize ait gayrimenkullerin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere, Kiymet Takdir Komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satilmasi, takasi, devri veya kat karsiligi verilmesi ile ilgili Meclis Imar Komisyonu ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporlari dogrultusunda oy birligi ile kabul edildi.

Imar plani geregince müstakil insaata elverisli bulunmayan Belediye hisseleri ile bitisigindeki parsellerle suyulanmasi gereken siyrik Belediye arsalarinin diger hissedar veya suyulanmasi gereken diger parsel maliklerine müracaatlari durumunda emlak beyan degerinin altinda kalmamak kaydiyla ve kiymet takdir komisyonunca takdir edilen bedeller üzerinden satisina 2010 yili sonuna kadar izin verilmesi ve Belediye Encümeninin bu konuda yetkili kilinmasi ile ilgili Meclis Imar Komisyonu ve Meclis Hukuk Komisyonu raporlari dogrultusunda oy birligi ile kabul edildi.

Aydin Belediyesi Kadin Konukevi Isleyis Yönergesinin bazi maddelerinde degisiklik yapilmasi hususu ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe,  Meclis Hukuk Komisyonu ve Meclis Egitim Kültür Sanat ve Turizm Komisyonu raporlari dogrultusunda oy birligi ile kabul edildi.

Il merkezinde yasayan 40 yas ve üzeri bayanlarda saglik taramasi yaparak, meme kanserinde erken tani ve tedavi hususlarinda halki bilinçlendirme amaçli çalismalarin baslatilmasi ve Aydin Il Saglik Müdürlügü ile müsterek çalisma yapilmasi hususu ile ilgili Meclis Saglik-Spor ve Sosyal Hizmetler Komisyonu raporu dogrultusunda oy birligi ile kabul edildi.

Belediye Hizmetlerinde kullanilmak üzere Devlet Malzeme Ofisinden 2 adet 27 +1+1 Kisi kapasiteli Midibüs alinmasi hususu ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporu dogrultusunda oy birligi ile kabul edildi.

07 Haziran 2010 Pazartesi günü yapilacak Haziran ayi Meclis Toplantisinin saati 18.00 olarak belirlendi.

|