Meclis Kasım Ayı 4ncü Birleşimi Yapıldı

Belediye Baskani Özlem Çerçioglu baskanliginda yapilan toplantida görüsülen gündem maddelerinde asagidaki kararlar imza altina alindi:
Aydin Belediyesi’nin 2010 Yili Performans Programi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu görüsüldü;
-Maliye Bakanligi’nin yayinladigi Performans Programi Hazirlama rehberine uygun, 2010 mali yili bütçesi ile uyumlu olarak 2010 yili çalisma ve yatirimlarimizi içeren Aydin Belediyesi 2010 Mali Yili Performans Programi Plan ve Bütçe Komisyonu raporu dogrultusunda oybirligi ile kabul edildi.

Aydin Belediyesi’nin 2010 Yili Analitik Bütçesi ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu dogrultusunda oy birligi ile kabul edildi.

Bütçenin onaylanmasindan sonra bir açiklama yapan Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, ’’2010 yili bütçemiz Aydin’da hayirli olsun. Meclis üyelerimiz özveriyle geceli gündüzlü çalistilar. Herkese ayri ayri tesekkür ediyorum.“ seklinde konustu.

Zabita Müdürlügü tarafindan hazirlanan yeni Içkili Alan Bölgesi Krokisi olusturulmasi ile ilgili Meclis Esnaf ve Pazaryeri Komisyonu ve Hukuk Komisyonu raporlari görüsüldü;

-Belediye Meclisi’nin 13.11.2006 tarih ve 244 sayili karari, 01.09.2008 tarih ve 60 sayili karari, 09.07.2009 tarih ve 114 sayili karari ve 06.08.2009 tarih ve 137 sayili karari ile içkili alan bölgeleri genisletilmistir. Ancak, Meclisin 08.10.2009 tarih ve 178 sayili karari ile Içkili Alan Bölgesi ile ilgili tüm alinan kararlar iptal edilmis yeni bir Içkili Alan Bölgesi olusturulmasi karari alinmistir. Zabita Müdürlügü’nce hazirlanan Içkili Alan Bölgesi ile ilgili çalisma ayni yönetmeligin ilgili maddelerince belirlenen sartlar dahilinde hazirlanan krokide Aydin Valiligi, Il Emniyet Müdürlügü ve Il Merkez Jandarma Komutanligi’ndan genel güvenlik ve asayis yönünden görüs sorulmus, gelen görüs yazisinda tüm bölgeler için genel güvenlik ve asayis yönünden sakinca olmadigini belirtir rapor alinmis, ilimiz mücavir alan içerisindeki Pinardere köyü mevkii No: 102’deki bölge için Il Merkez Jandarma Komutanliginca Belediyemize gönderilen görüs yazisinda bölge için genel güvenlik ve asayis yönünden sakinca oldugunu belirtir rapora istinaden söz konusu yerin Içkili Alan Bölgesi ilan edilmeyip yeni hazirlanan içkili alan bölgesindeki diger bölgelerin yönetmelige aykiri bir durumu söz konusu olmadigindan kroki Meclis Hukuk Komisyonu ile Meclis Esnaf ve Pazaryerleri Komisyonlarinca uygun görülmüstür ibaresiyle Belediye Meclisi’ne havale edilen yeni Içkili Alan Bölgeleri oy birligi ile kabul edildi.

Aralik ayi Meclis Toplantisinin tarihi 07.12.2009 Pazartesi Saat: 17.00 olarak belirlendi.

|