03.08.2009 Tarihli Belediye Meclisi Kararları

1. Belediye Meclisinin 09.07.2009 tarihli Temmuz Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2. Sehrimiz imar planina yapilan itirazlar ve plan tadilat teklifleri ile ilgili 11 adet dosyanin incelenmek üzere Meclis Imar Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

3. Mülkiyeti Belediyemize ait olan Girne Mahallesi 1154 Ada 7 Parseldeki Zemin kat 1 nolu bagimsiz bölümün okul öncesi egitim ve kres yapilmak üzere Milli Egitim Müdürlügüne 5393 Sayili Kanunun 75. maddesi geregi tahsis edilmesine ve tahsis sartlarinin belirlenmesi için protokol imzalamak üzere Belediye Baskani Özlem ÇERÇIOGLU’na yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

4. 5393 Sayili Belediye Kanununun 49 ncu maddesine istinaden 22.02.2007 tarihinde yayinlanan Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro ilke ve Standartlarina Dair Yönetmeligin 3 ncü ve 11 nci maddelerine istinaden “ Norma uygun olarak hazirlanan Unvan degisikligine ait II sayili Cetvelinin tasdikine toplantiya katilan üyelerin oyçokluguyla karar verildi.

5. 5393 Sayili Belediye Kanununun 49 ncu maddesinin 3 ncü ve 4 ncü fikralari geregince Belediyemiz Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügünde bos bulunan SH sinifi 1. Derece Sosyal Çalismaci kadrosuna karsilik sözlesmeli olarak 1 adet Sosyal Hizmet Uzmaninin çalistirilmasina, çalistirilacak personel ile sözlesmenin imzalanmasi için Belediye Baskaninin yetkili kilinmasina ve 657 sayili Devlet Memurlari kanununa göre tespit edilecek net tutarin ödenmesine toplantiya katilan üyelerin oyçokluguyla karar verildi.

6. Aydin Belediyesi Atiksu Aritma Tesisleri 8 aydir özel bir firma tarafindan isletilmekte olup, 31.12.2009 tarihi itibariyle isletme ihalesi süresi biteceginden isletmenin aksamadan devam edebilmesi amaciyla isletme süresi dolmadan tekrar ihaleye çikilmasi gerektiginden 3 yil (otuzalti ay) süreli yillara sari yapilmasi hususunun incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

7. 12.11.2001 tarih ve 208 sayili Meclis Karariyla kabul edilerek yürürlüge giren T.C.Aydin Belediyesi Açik Semt Pazar Yerleri Yönetmeliginin iptal edilerek yeniden düzenlenen T.C.Aydin Belediyesi Açik Semt Pazar Yerleri Yönetmeliginin incelenmek üzere Meclis Esnaf ve Pazar Yeri Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

8. 14.11.2005 tarih ve 197 sayili Belediye Meclisi karari ile tespit edilerek krokisi çizilen içkili yerler bölgesine ilimiz merkez Zafer Mahallesinde bulunan isyerinin durumunun Emniyet Müdürlügünden gelecek görüs yazisinin beklenmesi amaciyla Eylül ayi Meclisine ertelenmesine, Kurtulus Mahallesinde bulunan isyerinin uygun görülmeyen talebinin reddine, Adnan Menderes Mahallesinde bulunan isyerinin talebinin uygun görülerek isyerinin bulundugu alanin içkili yerler bölgesine alinmasina ve Ilimiz Merkez Mücavir alan sinirlari içerisinde bulunan Kocagür Köyü ve Pinardere Köyü mevkilerindeki isyerlerinin içkili yerler bölgesine dâhil edilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Esnaf ve Pazar Yeri Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

|