03.06.2009 Tarihli Belediye Meclisi IInci Birleşimi Kararları

1. Belediye Meclisinin 01/06/2009 tarihli Haziran Ayi Meclis Toplantisinin I. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2. Her yil gelir ücret tarifesinde belirlenen bedellere yasal gecikme faizleri eklenerek Servis Çalisma Ruhsati Devir Ücretlerinin devir edenden pesin, devir alandan dört esit taksitte tahsil edilmesine ve 2009 Mali Yili Bütçe Gelir Ücret Tarifesine bu sekilde ekleme yapilmasi toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

3. 2009 Yili Bütçe Gelir Ücret Tarifesinde Bölüm II Harçlar Bölümünde verilen Isgal Harçlarina ait olarak ayrilmis maddelerde 1. sinif Sali Kapali Pazar Yeri (isgallerde beher m2 için günde) 2,50 TL olmak üzere tarifeye ayri bir madde ekleme yapilmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

4. 2009 Yili Gelir Ücret Tarifesinin Bölüm-3/3-3/4-3/5 Ücretler bölümünde degisiklik yapilarak tarifede yer verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

5. 2009 Yili Gelir Ücret Tarifesinde Bölüm II Harçlar Bölümünde 2-1 Isgal Harçlarinin 3/a bendinde yer alan Her tasittan beher saat için (belediye mücavir alani, bulvar, cadde, sokak vs. yol kenarlarina park eden araçlardan alinacak isgaliye ücreti) nin ilk on dakika ücretsiz, 1 saate kadar 1,00 TL, 2 saate kadar 1,50 TL ve gün boyu 3,00 TL olarak tarifede degisiklik yapilmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

6. Aydin Belediyesi tarafindan ihale yolu ile kiraya verilen tasinmazlarin ve tasinir vasfinda olan büfelerin Belediye Meclisinin izni olmadan kiracilar tarafindan üçüncü sahislara devrine izin verilmemesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.


7. Efeler Mahallesinde Persembe günü kurulmakta olan mevcut efeler semt pazarinin Fatih Mahallesinde yapimi tamamlanan Fatih Kapali Pazar Yerine tasinmasi ve Her hafta Persembe günleri bu alanda Pazar kurulmasina toplantiya katilan üyelerin oyçokluguyla karar verildi.

|