01.12.2008 Belediye Meclisi I.nci Birleşimi Kararları

1. Belediye Meclisinin 17/11/2008 tarihli Kasim Ayi Meclis Toplantisinin III. Birlesimine ait zabit özetinin 2. maddesinde yer alan oybirligiyle ibaresinin Meclis Üyesi Barkan KALINOMUZ’un red oyuna karsilik oyçokluguyla seklinde degistirilerek kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2. Sehrimiz imar planina yapilan itirazlar ve plan tadilat teklifleri ile ilgili 4 adet dosyanin incelenmek üzere Meclis Imar Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

3. Imar planina göre yolda kalan tasinmazlarin kamulastirilmalarini teminen 2007–2011 yillarini kapsayan 5 yillik imar programina ilave edilmesi ve bütçede yeterli ödenegin ayrilmasi hususunun incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe ve Imar Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

4. 22.02.2007/26442 Sayili Resmi Gazetede yayinlanan Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro ilke ve Standartlarina Dair Yönetmelik Geregi daha önce ihdas edilmis olan ve emeklilik nedeni ile bosalan kadrolarin iptali için hazirlanan Kadro Iptal Cetvellerinin tasdikine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

5. Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro Ilke ve Standartlarina dair yönetmeligin 24 ncü maddesi çerçevesinde çalismalarina devam eden 5 adet geçici isçinin 12 ay süre ile çalistirilmalarini teminen hazirlanan vize cetvellerinin tasdikine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

6. Aydin Belediyesi Özel Servis Araçlari (P Plakalar) Hizmet Yönetmeliginde degisiklik yapilmasi hususunun incelenmek üzere Meclis Ulasim ve Trafik Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

7. Ata, Girne, Zafer ve Osman Yozgatli Mahellelerinde bulunan asevleri ve Ay-Ko Kültür ve Spor Merkezi üzerindeki, ihtilaf ile ilgili hususunun incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe ve Imar Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

|