3 Mart 2008 Meclis Birinci Birleşimi Kararları

1. Belediye Meclisinin 07.02.2008 tarihli Subat Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2. Sehrimizin Bati Atiksu Aritma Tesisi Yapimi, ön ödemeli sayaç, bunlarla ilgili isale hatlari ve su depolari ile Belediye Hizmet Binasinin 5393 sayili Belediye Kanununun 15. maddesinin (e) fikrasi geregince imtiyaz yoluyla yaptirilmasi ile ilgili yönetmeliklerin görüsülmesi hususunun yönetmeliklerin incelenmesi bitirilemediginden bir sonraki Meclis toplantisina ertelenmesine, toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

3. Aydin, Denizli ve Usak Valilikleri öncülügünde 11/06/2005 tarih ve 25842 sayili Resmi Gazetede yayimlanarak yürürlüge giren, Mahalli Idare Birlikleri Kanunu ve Belediye Kanununa dayanilarak olusturulan Büyük Menderes Havzasi Çevre Koruma Birligi' ne belediyemizi temsilen asil üye olarak Meclis üyeleri Turgut ÖZCAN, H.Salih TUNCAY, Aydin ÜNÜVAR, Mustafa ANCIN, Artun SUCUOGLU, Ali TUNCAL ve Soner ÇETIN’in, yedek üye olarak da Meclis üyeleri Halis GÜNDAY ve Halis HEKIMOGLU’nun seçilmelerine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

4. Gerenkova köyü Ikizdere çay kenari mevkiinde bulunan tapunun 98 parsel numarasinda 233900.00m2 miktarindaki tasinmaz üzerinde yapilacak olan agaçlandirma ve rekreasyon çalismalari, 5393 sayili Belediye Kanununun 75. maddesi kapsaminda Incirliova Belediye Baskanligi ile müsterek çalisma amaci çerçevesinde degerlendirilerek isbirligi yapilmasina ve Incirliova Belediyesi ile yapilacak olan protokolün imzalanmasinda Aydin Belediye Baskani Ilhami ORTEKIN’e yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

|