Başkan AYGİAD ile Yemekte Buluştu

Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Genç İşadamları Derneği (AYGİAD) üyeleri ile yemekte buluştu.
Haber Tarihi: 06.02.2014
AYGIAD üyelerine bir sunum gerçeklestiren Baskan Çerçioglu, Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Efeler Belediyesi’nin hayata geçirecegi projeler hakkinda bilgiler verdi. Baskan Çerçioglu, Aydin’in en büyük zenginliginin jeotermal zenginligi oldugunu söyleyerek, “Elimizde sadece Çiftlik jeotermal sahasi kaldi. Çiftlik jeotermal sahasinin tasarruf hakki Büyüksehir Belediyesi’ne verilmeli” dedi.

1 NISAN SABAHI NE YAPACAGIMIZI BILIYORUZ

Büyüksehir’in 17 ilçede yapacagi projeleri de paylasan Çerçioglu, “Ben iki yildan bu yana dersime çok iyi çalisiyorum. Kolay bir sey degil projeler. Bunun altyapisini hazirlamak için en az bir yil kaybedersiniz. Biz 1 Nisan sabahi ne yapacagimizi çok iyi biliyoruz. Herkes ne yapacagini bilebilir. Ama nasil yapilacagini ben bilirim” diye konustu.