Knoxville Belediye Başkanı Rogero’dan Başkan Çerçioğlu’na Ziyaret

Amerika Knoxville kentinin kadın Belediye Başkanı Madeline Ann Rogero ve beraberindeki heyet Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 28.01.2014
|
Knoxville kentinin ilk kadin belediye baskani olmasindan dolayi Aydin’in ilk kadin belediye baskani Özlem Çerçioglu’nu ziyaret etmek ve basarili çalismalarini yakindan görmek için Aydin’a geldiklerini belirten Madeline Ann Rogero, “Amerika’nin kadin belediye baskani olarak Aydin’in kadin belediye baskani ile tanismaktan dolayi çok mutluyum. Ikimizin ortak yönü bulundugumuz kentin ilk kadin belediye baskani olmamiz. Aydin kenti çok güzel ve yasanabilir bir kent. Basarili çalismalarindan dolayi Baskan Özlem Çerçioglu’nu kutluyorum” dedi.
 
Belediye Baskani Madeline Ann Rogero’nun nazik ziyaretinden dolayi duydugu memnuniyeti dile getiren Bsakan Çerçioglu, “Yapilan ziyaret nedeniyle hem baskana hem de ekibine çok tesekkür ediyorum.  Kadinlarin basarisini artirma ve kadinlarimizin siyasette daha aktif rol oynamalari için fikir alisverisinde bulunduk.  Knoxwille kentinin kadin Belediye Baskani Madeline Ann Rogero’ya çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi. 
 
Madeline Ann Rogero’ya Atatürk Kent Meydani’nda devam eden çalismalar hakkinda bilgiler veren Baskan Çerçioglu, ziyaretin ardindan Aydin’in yöresel ürünü incir hediye etti.
|