Alevilerden Başkan Çerçioğlu’na Destek

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ve beraberindeki heyet, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: 25.01.2014
|
Alevi Kültür Dernekleri Genel Baskani Dogan Demir ile beraberindeki heyette bulunan Genel Sayman Feyat Bakan, Genel Yönetim Kurulu Üyelerinden Ersin Soganli, Kurtulus Geyik, Sükriye Turan, Hüseyin Akçay, Aydin Alevi Kültür Dernegi Baskani Veli Akkan, Kusadasi Alevi Kültür Dernegi Baskani Ismail Kiranci, Nazilli Alevi Kültür Dernegi Baskani Ali Haydar Yetim,  Söke Alevi Kültür Dernegi Baskani Hasan Çevik, Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu ziyaret etti. 
 
Alevi Kültür Dernekleri Genel Baskani Dogan Demir, Özlem Çerçioglu gibi basarili bir baskani ziyaret etmekten dolayi mutluluk duyduklarini belirterek, Alevilere verdigi destek ve cem evlerine verdigi katkilardan dolayi Baskan Çerçioglu’na tesekkür etti.

Baskan Çerçioglu ise yapilan nazik ziyaretten dolayi Alevi Kültür Dernekleri Genel Baskani Dogan Demir ve beraberindeki heyete tesekkür ederek çalismalarinda basarilar diledi.
|