Zabıta Ekipleri Okul Kantinlerini Denetledi

Zabıta ekipleri ile birlikte okul kantinini ve yemekhanelerini inceleyen Zabıta ekipleri genel temizlik, gıdaların muhafazası ve son kullanma tarihleri, çalışan personelin kıyafetleri vb. konularda hijyen kurallarına uygunluk denetimi gerçekleştirdi.
Haber Tarihi: 15.04.2013
Zabita Müdürlügü’nün, okul kantinlerinde uygulanmasi gereken yeni kriterler hakkinda bilgilendirme yapildi.

Aydin Belediyesi Zabita Müdürü Ibrahim Gürdal, denetimlerle ilgili olarak yaptigi açiklamada “Gelecegimiz olan çocuklarimizin saglikli büyümeleri açisindan kantinlerin, hem satilan gidalar hem de temizlik yönünden son derece düzenli olmasi lazim. Aydin Belediyesi Zabita Müdürlügü olarak amacimiz, okul kantinlerinin bu dogrultuda hizmet vermesini saglamaktir. Denetimlerimiz egitim ögretim yili boyunca sürecek” dedi.