Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na Taziye Evi Teşekkürü

Osman Yozgatlı Mahalle halkından Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Taziye Evi teşekkürü.
Haber Tarihi: 01.04.2013
|

Osman Yozgatli Mahallesi’nde Aydin’in önemli ihtiyacini karsilayan Taziye Evi’ni hizmete açan Baskan Çerçioglu’na tesekkür eden mahalle halki Baskan Çerçioglu’nu ziyaret etti.
Ziyarete Belediye Meclis Üyesi Mehmet Can Önler’de katildi. Osman Yozgatli Mahalle halki çok mutlu olduklarini belirterek, “Bizim için çok önemli bir ibadethane oldu. Modern bir binada hem ibadetlerimizi yapiyoruz hem de taziyeleri kabul ediyoruz. Baskanimiza tüm Osman Yozgatli Mahallesi adina çok tesekkür ederiz” diye konustular.


Aydin Belediyesi olarak sadece kent vizyonuna yönelik fiziki yatirimlara degil vatandasin maneviyatlarini yasayabilecekleri uygun mekân ve alanlarin da artirilmasinda çok büyük çaba gösterdiklerini kaydeden Baskan Çerçioglu “Taziye Evi projesinde en önemli amacimiz vatandaslarin taziye ve hayir islerini kolaylikla yapabilmesini saglamakti. Ben seçimlerde size söz vermistim. Siz istemistiniz yaptik. Bu size verdigimiz bu sözü de yerine getirmekten ayrica gurur duyuyorum. Inancimiz için de oldukça önemli bir yeri olan taziye evinin yapilmasi Aydin için oldukça ihtiyaçti. Taziye Evi, hem inançlarimiza uygun hem de modern bir tesis oldu” dedi.
2 kattan olusan 450 metrekarelik taziye salonu bulunan Aydin Taziye Evi’nde 750 kisilik mescit bulunuyor. Taziye Evi, Ege Bölgesinin en büyük Taziye Evi olma özelligine sahip. Bunun yaninda Aydin’daki ilk ve tek olmasi bakimindan da ayrica önem tasiyor.

|