İncirliova Köy Muhtarları Belediye Hizmet Binasına Hayran Kaldı

İncirliova köy muhtarları, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 01.04.2013
|

Aydin Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçeklestirilen ziyarette Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, köy muhtarlarina Aydin Belediyesi’nin çalismalari ve hayata geçecek projeleri hakkinda bilgiler verdi. 
Aydin Belediyesi’nin yaptigi çalismalarin önemli hizmetler oldugunu vurgulayan Sirindere Köyü Muhtari Ibrahim Senyegit, “Aydin’daki hizmetlerin basarili oldugunu duyuyorduk simdi bu hizmetleri yerinde gördügümüz için çok mutluyuz. Baskan Çerçioglu’nun basarilarinin devamini diliyoruz” dedi.


Vatandaslar ve muhtarlar olarak verilen kaliteli hizmetlerden çok memnun olduklarini söyleyen Ikizdere Köyü muhtari Selahattin Özcan, “Baskan Özlem Çerçioglu’nun basarili çalismalarindan dolayi kutluyorum. Köylere yaptigi hizmetlerden dolayi da tesekkür ediyorum. Aydin Belediyesi Hizmet Binasi’na hayran kaldik. Her sey düsünülmüs modern ve çagdas bir hizmet binasi olmus. Kaç yildir yapilamayan belediye binasini Özlem Hanim tamamladi. Kendisiyle gurur duyuyoruz”  diye konustu.  
Toplantinin ardindan Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, muhtarlar ile birlikte Aydin Belediyesi Sergi Salonu’nda açilan Çanakkale 1915 Savas Malzemeleri Müzesi’ni gezdi.

 
 
|