Başkan Çerçioğlu: ‘Aydın’ı Türkiye’nin Parlayan Yıldızı Yapacağız’

Aydın Çiçekçiler Derneği Başkanı Ramazan Korkut ve dernek üyeleri Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 20.02.2013

Ziyarette Dernek Baskani Ramazan Korkut, dernegin çalismalari hakkinda Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na bilgiler verdi. Baskan Çerçioglu’na desteklerini ifade eden dernek üyeleri Baskan Çerçioglu’na çiçek takdim ederken Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ziyaret nedeniyle Aydin Çiçekçiler Dernegi üyelerine tesekkür etti.
Baskan Çerçioglu ziyarette yaptigi konusmada, “Aydin halkina hizmet için buradayim. Esnafimizin da sonuna kadar yanindayim. Büyüksehir hazirligimizi uzun süredir yapiyoruz. Aydin ismi gibi aydin bir sehir olacak. Köylerimize ve kentimize kaliteli hizmet götürerek Aydin’i Türkiye’nin parlayan yildizi yapacagiz” diye konustu.