Köylerimize Dolu Dizgin Hizmeti Başlattık

Merkeze bağlı köylere hizmet götürmeye jet hızıyla başladık.
Haber Tarihi: 20.02.2013

Belediye Meclisimizin Subat ayi 1. Oturumunda merkez köylere hizmet götürülmesi kararinin ardindan hiç vakit kaybetmeden harekete geçen Aydin Belediyesi Temizlik ve Fen Isleri Müdürlügü ekipleri köylere hizmet götürmeye basladi. Temizlik Isleri Müdürlügümüze bagli ekipler araç ve teçhizatlari ile Yilmazköy, Imamköy, Kocagür ve Yeniköy’ün çöplerini topladilar. Aydin Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri 10 gün içerisinde merkeze bagli 56 köyün tamaminin çöplerini almaya baslayacak.

FEN ISLERI MÜDÜRLÜGÜ YOL ÇALISMALARINA BASLADI
Aydin Belediyesi Fen Isleri Müdürlügümüz ekipleri de köylerdeki çalismalarina hizli bir sekilde basladi. Ekipler Kocagür, Yilmazköy, Serçeköy ve Pinardere köylerinde kanal boyu ve ara yol çalismalarini yürütüyor. Fen Isleri Müdürlügü ekipleri çalismalarina yarin(20.02.2013.Çarsamba) Konuklu köyünde devam edecek. Imamköy’deki çocuk bahçesinin boyama ve bakim çalismalarina da baslayan Fen Isleri ekipleri Kocagür  köyünde bulunan camiinin önüne de dinlenme banklari yerlestirdi.