Engellilere Ulaşım Kolaylığı

Engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştıran uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyoruz
Haber Tarihi: 26.01.2013
|

 Engelli vatandaslarimizin isyerlerine rahat bir sekilde gidebilmeleri için uygulamaya konulan engelli hizmet araci faaliyete basladi. Evlerinden alinan engelli vatandaslar engelli hizmet araci ile isyerlerine getirilip, daha sonra  is bitiminde yine isyerlerinden evlerine birakilarak ulasim kolayligi saglaniyor. 

Projeyi hayata geçiren Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na  tesekkür eden engelli vatandaslar, “Verilen bu hizmetten dolayi çok mutluyuz. Ulasimda yasadigimiz sikinti ve zorluklar engelli hizmet araci ile sona erdi. Uygulamada emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz” diye konustular. 

Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, önemli bir projeyi daha hayata geçirdiklerini belirterek, “Engelli vatandaslarimizin sosyal yasama katilmasindaki engelleri kaldirmaya ve günlük yasamda karsilastiklari zorluklari azaltacak projeleri üretmeye devam ediyoruz. Engelli Hizmet Araci ile engelli vatandaslarimiza ulasim kolayligi sagliyoruz.  Engelli olmak bir kusur degildir. Önemli olan hayatin normal akisi içinde bu insanlarimizin günlük yasamini sürdürürken karsilastiklari zorluklari azaltmak, yasalardan ve toplumun yasam aliskanliklarindan kaynakli engelleri kaldirmaktir” dedi.

 
 
|