Karpuzlu Köy Muhtarları Başkan Çerçioğlu’nu Ziyaret Etti

Karpuzlu köy muhtarları Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu
Haber Tarihi: 18.01.2013

Aydin Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçeklestirilen ziyarette Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, köy muhtarlarina Aydin Belediyesi’nin çalismalari ve projeleri hakkinda bilgiler verdi.

Aydin Belediyesi’nin çalismalarini yakindan takip ettiklerini, verilen hizmetlerden mutluluk duyduklarini belirten köy muhtarlari, muhtarlarin sorunlariyla yakindan ilgilenen Baskan Çerçioglu’na tesekkür ettiler.  Toplantinin ardindan Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, muhtarlara Aydin Belediyesi Hizmet Binasini gezdirdi. Karpuzlu köy muhtarlari, hayata geçirdigi projeler ve uyguladigi hizmetler nedeniyle Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu tebrik ederek her zaman destek olacaklarini ifade ettiler.