18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nı Kutladık

T.C. Aydın Belediyesi ve Aydın Kent Konseyi Kıdemli Hemşehriler Meclisi işbirliği ile “18-24 Mart Yaşlılar Haftası” 22 Mart 2012 tarihindeki etkinliklerle kutlandı.
Haber Tarihi: 23.03.2012
|

Ziyaretlere Aydin Belediye Baskan Yardimcisi Sefika Çoban, Aydin Kent Konseyi Genel Sekreteri Sibel Erbas, Aydin Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Tahsin Kocaman, Kidemli Hemsehriler Meclisi Baskani Burhan Aydin ve esi Ayse Aydin, Kadin Meclisi Baskani Türkan Selek ve Ismet Öztürk katildi.
Etkinlik 80 yas üstü yaslilarin evlerinde ziyaret edilmesiyle basladi. Ziyaretten memnuniyet duyduklarini belirten yaslilar, Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na geçmis olsun dileklerini iletirlerken, kendilerine verilen hediyeler içinde tesekkür ettiler.

Ziyaret edilen 16. Dönem milletvekili Avukat Muharrem Sökeli “Bizler yasliligi kabul etmiyoruz. Ziyaretinizden dolayi çok mutlu olduk. Belediyemizin çalismalarinda basarilarinin devamini diliyorum” dedi. Sökeli ayrica rahatsizligi nedeniyle yanlarinda olamayan Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ve Kent Konseyi Baskani Prof. Dr. Mustafa Birincioglu’nun oldugu bir ziyaret temennisinde bulundu.
Sevgi evlerinde kalan tüm yaslilarinda ziyaret edildigi etkinlikte yaslilara ev güvenligi hakkinda bilgiler veren brosürler ve hediyeler Aydin Belediyesi Baskan Yardimcisi Sefika Çoban tarafindan verildi. Yaslilarda Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na verdigi hizmetlerden ve kendilerine sagladigi imkanlardan dolayi tesekkür ettiler. 

Etkinligin Kemer Hafiza Güçlendirme Merkezi ve Aydin Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezinde gerçeklestirilen kisminda Türkiye Kuva-yi Milliye Mücahitler Dernegi Aydin Subesi ekibi oynadiklari zeybekle yaslilari costurdular. Yaslilarla tek  tek ilgilenen, sohbet eden konsey üyeleri ve Belediye Baskani Yardimcisi Sefika Çoban yaslilara ev güvenlik brosürü ve hediyeler verirken zeybek oynayan dernek üyelerine de katkilari nedeniyle tesekkür belgesi verdi.    
Etkinlikler  Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrolarinin Sükran Güngör Sahnesinde Yaslilar Haftasina özel sergiledigi “Hadi Öldürsene Canikom” oyunuyla son buldu.

|