Makedonya Heyeti Belediyemizi Ziyaret Etti

Tepecik Beldesi Ekonomik Sosyal Kültürel Sportif ve Bilimsel Faaliyetler Derneği ve Makedonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği
Haber Tarihi: 23.03.2012
|

Tepecik Beldesi Ekonomik Sosyal Kültürel Sportif ve Bilimsel Faaliyetler Dernegi ve Makedonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiligi isbirligi ile düzenlenecek olan II. Uluslararasi Tepecik Kültür ve Turizm Bulusmasi etkinlikleri kapsaminda Makedonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Goran Taskovski, Makedonya Milletvekilleri Lijana Zaturovska, Mihaylo Dzolonga, Kosana Mazneva, Silvana Boneva, Vasko Micevski, Negotino Belediye Baskani Pane Trajkov, Izmir Ticaret Atasesi Alev Sülejman, Tepecik Belediye Baskani Tuncay Olgun, Mustafa Kemal Atatürk Bitola Dernegi Baskani Shenol Memis,  Bitolo (Manastir) Belediyesi meclis üyeleri ve Makedon gazeteciler Aydin Belediyesi’ni ziyaret etti.  

Tepecik Belediye Baskani Tuncay Olgun II. Uluslararasi Tepecik Kültür ve Turizm Bulusmasi etkinlikleri kapsaminda Aydin Belediyesini ziyaret etmekten dolayi mutlu olduklarini belirterek Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na geçmis olsun dileklerini iletti. 

Ziyaretten dolayi Makedon heyetine tesekkür eden Aydin Belediyesi Baskan Yardimcilari Sefika Çoban ve Cemalettin Küçükerol belediyenin çalismalari hakkinda bilgi verdiler.   

Makedonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Goran Taskovski, Aydin ilini çok begendiklerini, Aydin Belediyesinin hizmetlerini yakindan görme firsati bulduklarini belirterek Aydin Belediyesine çalismalarinda basarilar diledi.   

Ziyaret sonunda Makedonya’da görev yapan Türk gazeteciler, Makedonya’da yayin yapan tek Türk gazetesi olan Yeni Balkan Gazetesini Aydin Belediyesi Baskan Yardimcilari Sefika Çoban ve Cemalettin Küçükerol’a hediye etiler.

|