Oda Başkanlarından Ahilik Haftası Ziyareti

Aydınlı oda başkanları Ahilik Haftası nedeniyle Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret ettiler.
Haber Tarihi: 22.09.2011

Ziyarete Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskani Hulusi Aksit, Aydin Ticaret Odasi Meclis Baskani Mustafa Ali Parmaksiz, Aydin Soförler Odasi Baskani Semih Özmeriç, Aydin Belediye Meclisi 1. Baskan Vekili Ahmet Gümüs, Belediye Baskan Yardimcisi Kamil Kaya, Aydin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Baskani Ahmet Karabenli, Aydin Sanayi ve Ticaret Il Müdürü Yücel Yavuz, Çiraklik Egitim Merkezi Müdürü Süleyman Kahyaoglu katildilar.

Ahilik felsefesinin çok önemli oldugunu belirten Esnaf Odalari Birlik Baskani Hulusi Aksit, düzenledikleri etkinliklerle Ahilik kültürünü gelecek nesillere aktarmaya çalistiklarini söyledi.

Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, her zaman esnaflarimizin yaninda olduklarini ifade etti ve meslek kuruluslari ile esnafimizin Ahilik Haftasi’ni kutladi.