Polis Haftası

Aydın Polis Teşkilatı, “Polis Haftası” dolayısıyla Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 05.04.2010
|

Belediye Encümen Salonu’nda gerçeklesen ziyarete Aydin Emniyet Müdürü Tacettin Kurt'un yani sira Aydin Polis Mesleki Egitim Merkezi Müdürü Cahit Demir, emniyet müdür yardimcilari ve polis memurlari katildi. Ziyaret sirasinda Baskan Çerçioglu’na Baskan Yardimcilari Ugur Alkanli ve Kamil Kaya da eslik etti.

Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, yaptiklari çalismalar hakkinda bilgiler verirken, “Aydin Emniyet Müdürlügü olarak teknolojiyi sürekli takip ediyoruz. Halkimizin huzuru için teknolojinin sundugu nimetlerden faydalaniyoruz” diye konusurken, Baskan Çerçioglu’na Aydin Emniyeti’ne verdigi destek nedeniyle tesekkür etti.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Çerçioglu, “Türk Polis Teskilati’nin 165. yildönümünü en içten duygularimla kutluyorum. Aydin Belediyesi olarak biz sizlerin destekleriyle çalismalarimizi güvenle yürütüyoruz. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da emniyetimiz ile isbirligi içerisinde Aydin’a güzel hizmetler vermeye devam edecegiz” seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan Aydin Polis Mesleki Egitim Merkezi Müdürü Cahit Demir, bir polis ögrencisinin yaptigi Çerçioglu’nun kuru kalem resmini baskana hediye etti.

|