Esnaf ve Gazetecilerden Örnek Davranış

Aydınlı esnaf ve gazetecilerden oluşan bir grup, Aydın Belediyespor tesislerini ziyaret ederek teknik heyete ve futbolculara moral verdi.
Haber Tarihi: 02.04.2010
|

Aydin Süper Amatör Lig'de sampiyonlugunu garantileyen Aydin Belediyespor'un yönetici ve futbolcularina baklava ikram eden grup, futbolculardan 3. Lig sözü aldi. 23 maçta 21 galibiyet, 1 maglubiyet, 1 beraberlik alan, attigi 73 gole karsilik kalesinde sadece 19 gol gören, 64 puanla sezon basindan beri liderligi hiç kaptirmayan Aydin Belediyespor’un Teknik Direktörü Mesut Toros, sezona baslarken öncelikle kendi liglerinde sampiyonluk yasamak istediklerini belirterek, “Bu hedefimize ulastigimiz için çok mutluyum. Tüm futbolcularim sergiledikleri performansla bu basarida pay sahibiler. Simdi tüm ekip olarak 3. Lig’e kilitlendik. Aydin’dan bir takimin profesyonel ligde yer almasi gerektigini düsünüyorum. Biz de ekip olarak bunu basaracak güçteyiz” dedi.

 Aydin’in adini profesyonel liglerde yeniden yazdirmayi hedeflediklerini belirten, Belediyespor Kulüp Baskani Süha Bayirli, “Aydin Amatör Süper Lig’de gösterdigimiz basariyi önümüzdeki süreçte katlayarak sürdürecegiz. Biz Aydin Belediyespor olarak kendimizi hiçbir Aydinli’dan ayirt etmedik. Biz Aydinla bütünlesmek ve Aydinli’larin destegini arkamiza almak istiyoruz. Aydin Belediyespor da Aydin'in, Aydinli’nin takimi. Isabeyli deplasmanindan sonra kendi evimizde oynayacagimiz Yildiz Fener karsilasmasindan sonra düzenleyecegimiz sampiyonluk söleninde tüm Aydinlilarla kucaklasmak istiyoruz'' seklinde konustu.Aydinspor’un Süper Lige çiktigi takimin kaptanligini yapan Mehmet Anbarli, Aydin Belediyespor'a Aydinspor'a da oldugu gibi her türlü destege hazir olduklarini söyledi. Anbarli, ''Aydin camiasi da Belediyespor'un 3. Lig'e çikmasi için kenetlenmeli. Aydinspor için de çaba gösterdik. Ilimizin bir takiminin 3. Lig'de olmasini herkes arzuluyor. Bu bir spor. Aydin Belediyespor bunu basaracaktir'' dedi.Öte yandan Aydinli gazeteciler de Aydin Belediyespor yönetim, teknik heyet ve futbolcularinin Aydin halki ile daha da iç içe olmasi gerektigini ifade ettiler.Gazeteciler, ''Aydin halki Aydin Belediyespor'u henüz benimseyemedi. Bu nedenle bazi antrenmanlarini Adnan Menderes Stadi'nda yapmali. Futbolculara taktik verir gibi sosyal dersler de verilmeli. Futbolcu kim olursa olsun çevresine sempatik olmali. Bu basarilirsa Aydin Belediyespor'un taraftari da hayrani da artar'' dediler.
Konusmalarin ardindan  Aydinli gazeteciler ve eski kaptan Mehmet Anbarli  Aydin Belediyespor'un teknik heyeti ve futbolcularina Mahmut Sir'in hazirladigi baklavayi ikram etti.

|