Görme Engelliler Derneğinden Başkanımıza Teşekkür

Görme Engelliler Derneği Başkanı Bayram Özen, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: 03.09.2009

Geçtigimiz yillarda ülke genelinde engelliler için devrim niteliginde çalismalarin yapildigini belirten Bayram Özen, “Bu gelismelere Aydin Belediyesi kayitsiz kalmadi. Bu konuda bize her türlü destegi saglayan Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na tesekkür ediyorum.” dedi.
Özen, engellilere sagladigi destek nedeniyle Baskan Çerçioglu’na bir plaket takdim etti.
Baskan Çerçioglu, “Biz sosyal bir belediye olacagimizi söylemistik. Sosyal projelerin içinde engelli vatandaslarimiz ilk sirayi aliyor. Bu anlamda Engelli Rehabilitasyon ve Hidroterapi Havuzu ile birlikte Asansörlü Engelli Araci’ni hizmete sunduk. Engelli vatandaslarimiza yönelik projelerimiz artarak devam edecektir.” seklinde konustu.