Aydın"ın Gururları Başkan Çerçioğlu"nu Makamında Ziyaret Etti.

ÖSS’de İlimizin gururu olan, Aydın’ın ismini Türkiye’ye bir kez daha duyuran Sayısal 1 puan türünde Türkiye 1.’si Gülşen Yücel ile Eşit Ağırlık 2 puan türünde Türkiye 7.’si Göksel Özbek, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Haber Tarihi: 16.07.2009
|

Ailesi ve Aydin Fen Lisesi Okulu Müdürü Tansel Sarayköylüoglu ile birlikte gelen Gülsen Yücel’e, gösterdigi basaridan dolayi tesekkür eden Baskan Çerçioglu sunlari söyledi: 
“Gülsen bizleri gururlandirdi, gögsümüzü kabartti. Kendisini bu basarisindan dolayi kutluyorum. Tip Fakültesi’ni tercih etmeyi düsünüyormus. Insanlari kurtarmak için kutsal bir meslegi seçmis.” dedi.

Aydin Fen Lisesi Müdürü Tansel Sarayköylüoglu, bu yil 47 mezun verdiklerini, ilk binde de 40 derecelerinin bulundugunu belirterek, “Okulumuzun ham puan ortalamasi da 283. Ögrencimiz Gülsen bizim yatili ögrencimiz. 4 yildir yatili olarak okuyordu. Yatili ögrencilerimizin dereceleri bizleri daha çok mutlu ediyor. Okul olarak yatili bir ögrencinin her türlü sorumlulugu bizde oluyor.” dedi.

Sarayköylüoglu, “Baskanim hatirlarsaniz Belediyeyi daha önceki ziyaretimizde buradan ayrilirken ‘bizden bir istediginiz var mi?’ diye sormustum. Siz de bize evet var. Sizden Türkiye birinciligini istiyorum demistiniz. Size sözümüzü tuttuk baskanim.” seklinde konustu.

Baskan Çerçioglu, Aydin’in ismine yakisani yaptigini belirterek, “Çocuklarimizin bu basarilari yakalamasinda ögretmenlerimizin ve velilerinin de katkisi büyük. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Aydin Fen Lisesi çok basarili bir okul. Gülsen’in Türkiye 1. olmasiyla sizin sorumlulugunuz bir kat daha artti. Bundan sonra her yil birincilikler bekleyecegiz.” dedi.

Daha sonra ÖSS Esit Agirlik Türkiye 7. Göksel Özbek de, Okul Müdürü Sadettin Kozan ve Müdür Yardimcisi Erhan Nemutlu ile Baskan Çerçioglu’nu ziyaret etti.

Baskan Çerçioglu, gösterdigi basaridan dolayi Göksel’i kutlarken, bu basariyi yakalarken, nasil çalistigini anlatmasini istedi.

Göksel Özbek, “Derslerimi sistemli çalistim. Yaptigim yanlislari bir not defterine yazdim. Sonra da yaptigim yanlislarin üzerine gittim. Ayrica bu basariyi yakalarken de çok çalistigimi söyleyebilirim.” dedi.

Göksel’e basarilarinin devamini dileyen Baskan Çerçioglu, “Büyük basariya imza attin. Onurlandirdin, gururlandirdin bizleri. Ilimizden hem Türkiye 1.si, hem de Türkiye 7.’sinin çikmasi çok güzel oldu. Aydin’a yakisan da buydu.” seklinde konustu.

Baskan Çerçioglu, her iki ögrenciye de basarilarindan dolayi birer hediye verdi.

|