Başkan Çerçioğlu, ÖSS’de Birinci olan Öğrencileri Kutladı.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’ın ÖSS sınavlarında Türkiye birinciliğini elde etmesi nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.
Haber Tarihi: 14.07.2009

Baskan Çerçioglu, “Aydin’in ÖSS’de Türkiye birinciligini elde etmesi, bizleri gururlandirdi.

Ilimiz egitime verdigi önemle her yil ÖSS’de en basarili Il’ler arasinda üst siralarda yer alirken, 2002 yilindan bu yana uzak kaldigi birinciligi tekrar yakalamistir.

7 yil sonra birinciligi gögüsleyen ögrencilerimizi tebrik ediyor, bu basarida emegi geçen Milli Egitim Müdürlügümüze, fedakar ögretmenlerimize ve velilerimize tesekkür ediyorum.

Görev süremiz boyunca, bizim gelecegimiz, yarinlarimiz olan gençlerimize Aydin Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü destegi saglayacagiz.

Gençlerimizin Aydin’in egitimdeki basari çitasini önümüzdeki yillarda daha da yukariya tasiyacaklarini inaniyor, basarilarinin devamini diliyorum.” dedi.