Cami ve Okul Bahçeleri Aydın Belediyesi

Aydın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehir merkezinde bulunan cami ve okul bahçelerinde düzenleme çalışması yapıyor.
Haber Tarihi: 14.07.2009

Bitki dikimi, budama ve sekil verme çalismalari yapilan alanlar, mevsimlik çiçeklerle de süsleniyor.
Eski Yeni Camii’nde bilgisayarla Kuran Kursu’nda egitim alan ögrencilere eslik eden Baskan Çerioglu, daha sonra Bey Camii, Mevlana Camii ve Cumhuriyet Ilkögretim Okulu’nu ziyaret ederek, çalismalari yerinde incelerken fidan dikimi de yapti.

Hiçbir talepte bulunmamalarina ragmen aldiklari hizmet karsisinda mutluluklarini dile getiren Cumhuriyet Ilkögretim Okulu Müdür V. Remzi Karadag, bahçe görünümünün çok güzel oldugunu belirterek Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Baskan Çerçioglu, “Belediye olarak biz yarinlarimizin teminati olan çocuklarimizin basarilari için üzerimize düsen  görevleri eksiksiz yerine getirecegiz. 5 yillik görev süremiz boyunca okullarla sürekli iletisim halinde olup, çok güzel projelere imza atacagimiza inaniyorum.” dedi.