Bir Ödülde Sağlık Bakanlığından

T.C. Sağlık Bakanlığınca; toplumumuzun hareketsiz ve stresli yaşam biçiminden uzak, aktif, mutlu ve esenlik içerisinde; uzun yaşamasını teminen düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının kazanılması konusunda başarılı olan Belediyeleri tespit etmek amacıyla düzenlendiği “Hareketli Yaşam Projesi"nde Belediyemiz ödüle layık görüldü.
Haber Tarihi: 21.05.2008
|

 Kentlerin yesil alan düzenlemeleri, agaç ve bitki dikimi ile fiziksel aktiviteye yönelik kalici çalismalarinin degerlendirildigi projede ödüle layik görülen Belediyemize; Saglik Bakanimiz Sayin Recep AKDAG’in da katilimiyla 28 Mayis 2008 günü Ankara’da yapilacak törende ödül verilecek. 
Baskanimiz Ilhami ORTEKIN uygulamalarin hayata geçirilmesinde emegi geçen herkese ve özellikle Belediye uygulamalarini kullanan, koruyup, kollayan tüm Aydinlilara tesekkür ederek bu konudaki duygularini; 
“Dünya standartlarinin çok üzerinde degerlerle Saglikli Yasanan-Aktif Kent Yönetimi olarak tescil edilen Aydin Belediyesinin halkimiz ile birlikte karar verip uyguladigi park, bahçe, yesil alan düzenlemeleri ile hayatin içine soktugu fiziksel aktivite donanimlari(Açikhava spor tesisleri, oyun alanlari, yürüyüs ve bisiklet yollari, yüzme havuzu, semt sahalari gibi) Saglik Bakanligimizca takdire sayan bulunarak Belediyemiz çok önemli kiyaslama sonunda da ödüle layik görülmüstür. 
Çagdas ve Aktif Aydin vizyonumuzu gerçeklestirme yolunda kat ettigimiz mesafe övünülecek boyutlardadir. Halkimizin genis katilimlari ve paylasimlari ile geldigimiz bu noktayi daha da asmak amaciyla insan odakli çalismalarimiz araliksiz devam etmektedir. Dünyanin sayili kentlerinden biri oldugumuz gerçegini bir kez daha gösteren bu ödül bizi onurlandirmis ve en çokta yüreklendirmistir. 
Aydin halki sadece her seyin en iyi ve en güzeline degil en mükemmeline fazlasiyla layiktir. O sebeple hayati kolaylastiran çok çagdas projelerimizin hayata geçirilmesi çalismalarina hiz verdik. Kisa sürede çok daha özel ve özgün faaliyetlerimiz halkimizin hizmetine sunulacaktir” seklinde ifade etti.

|