AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIRSAL MAHALLALERDE ÇALIŞMALARINI ARTIRARAK SÜRDÜRÜYOR

Aydın genelinde birçok noktada eşzamanlı olarak yol çalışmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde de çalışmaları sürdürüyor.
Haber Tarihi: 27.07.2024
Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Sultanhisar ilçesi Uzunlar Mahallesi’nde üreticilerin ve vatandaşların bağ, bahçe ve tarlalarına ulaşım için sıklıkla kullandığı yolda düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Kırsal mahallelerdeki üreticilerin mahsullerine daha rahat bir şekilde ulaşabilmeleri için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Her zaman üreticinin destekçisi olamaya devam edeceğiz” dedi. Planlamalar dahilinde çalışmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, Sultanhisar ilçesi Uzunlar Mahallesi’nde de düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Mahalle halkının ve üreticilerin bağ, bahçe ve tarla ulaşımı için sıklıkla kullandığı yol, çalışmaların tamamlanması ile daha konforlu ve güvenli hale gelecek. Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na hizmet teşekkürü Vatandaşlar, yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduklarını belirtti ve hızlı, planlı ve koordineli bir şekilde sürdürülen çalışmalar için Çerçioğlu’na teşekkür etti.