AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YKS'YE KATILAN ADAYLARIN YANINDA OLDU

Haber Tarihi: 08.06.2024
Yüz binlerce adayın büyük umutlarla hazırlandığı ve üniversite tercihlerini belirleyecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başladı. Sınavın yapılacağı okul önlerinde stant açan Aydın Büyükşehir Belediyesi, sınav öncesinde adayları ve ailelerini yalnız bırakmadı. Kültür Merkezleri'nde verilen etütler ve eğitim sürecindeki kitapçık destekleri ile adayların yanında olan Büyükşehir Belediyesi, YKS öncesinde de personeliyle sahadaki yerini aldı. Sınav yapılan okullarda hazır bulunan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sınava katılan adaylara ve velilerine su dağıttı. "Tüm adaylara başarılar diliyorum" Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile öğrencilere başarılar dileyen Başkan Çerçioğlu, “Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek tüm adaylara yürekten başarılar diliyorum” dedi.