AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN MAYIS AYI 14.05.2024 TARİHLİ I. BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN MAYIS AYI 14.05.2024

TARİHLİ I. BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ

Karar No:130

Karar: 5216 Sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 7.maddesi (v) fıkrası gereğince; Göz Hastanesi açılması için gereken tüm iş ve işlemleri yapmak, bu konu ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla yapılacak protokolü imzalamak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı’na yetki verilmesine toplantıya katılan üyelerin oybirliğiyle karar verildi.

Karar No:131

Karar: 5216 Sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 7.maddesi (v) fıkrası gereğince; Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin açılması için gereken tüm iş ve işlemleri yapmak, bu konu ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla yapılacak protokolü imzalamak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı’na yetki verilmesine toplantıya katılan üyelerin oybirliğiyle karar verildi.