AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK CADDESİ’Nİ YENİLEDİ

Haber Tarihi: 29.12.2023
Aydın Büyükşehir Belediyesi, hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla il genelinde eşzamanlı olarak yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Yol Yapım ve Bakım Şubesi ekipleri, Efeler Gençlik Caddesi’nde sıcak asfalt serimi çalışmasını bitirdi. Ekipler 1000 ton bitümlü sıcak asfalt serimi ve kaldırım çalışmasının ardından şerit çizgilerinin çizerek çalışmaları tamamladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ‘‘Vatandaşlarımızın en iyiyi hak ettiğini bilerek yol yapım ve yenileme çalışmalarımıza hız kesmeden ve arttırarak devam ediyoruz’’ dedi. Vatandaşlardan Çerçioğlu’na hizmet teşekkürü Vatandaşlar, yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduklarını belirterek hızlı, planlı ve koordineli bir şekilde sürdürülen çalışmalar için Çerçioğlu’na teşekkür etti.