AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI 14.11.2023 TARİHLİ I. BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI 14.11.2023

TARİHLİ I. BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ

Karar No:374

Karar: Aydın Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.10.2023 tarihli Ekim Ayı Meclis Toplantısının II. Birleşimine ait zabıt özetinin okunan haliyle kabulüne toplantıya katılan üyelerin oybirliğiyle karar verildi.

Karar No:375

Karar: Kuşadası İlçesi Hacıfeyzullah Mahallesinde bulunan Mülkiyeti Kuşadası Belediyesine ait Otizm Destek Merkezinin faaliyetleri’nin, 5393 sayılı Belediye Kanununun 75.maddesinin (b) bendi uyarınca Belediyemiz ve Kuşadası Belediyesi ile birlikte yürütülmesine, bu konu ile ilgili yapılacak Ortak Hizmet protokolünü imzalamak üzere Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesine toplantıya katılan üyelerin oybirliği ile karar verildi.