BAŞKA ÇERÇİOĞLU: “İKİ KIRMIZI ÇİZGİMİZ VAR; BAYRAK VE VATAN’’

Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun miting için geldiği Aydın Atatürk Kent Meydanı'na on binlerce Aydınlı akın etti.
Haber Tarihi: 11.05.2023

Başkan Çerçioğlu, “Her zaman söylüyorum; iki kırmızı çizgimiz var: Bayrak ve vatan”

Mitingin açılış konuşmasını yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “14 yılda Aydın’da hiçbir çocuk karnı aç yatağa girmedi, hiç kimse soğuktan üşümedi; çünkü bizler varız. Türkiye’nin en başarılı belediye başkanları bizim başkanlarımız. Her zaman vatandaşımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Bugüne kadar hep çiftçinin ve köylünün yanında olduklarını kaydeden Başkan Çerçioğlu, “Özellikle kadın kooperatiflerimize tam destek verdik. Kadın kooperatiflerimizin ürettiği ürünleri, kentimizdeki 13 Halk Ege Et şubesinde sizlerle buluşturduk. Kadınlarımız da elde ettikleri bu gelirleri çocuklarının eğitiminde; özellikle de kız çocuklarının eğitiminde kullandı. Daha bunun gibi birçok sosyal belediyecilik uygulamasını gerçekleştirdik. Her zaman söylüyorum; iki kırmızı çizgimiz var: Bayrak ve vatan” diye konuştu.