AYDIN’IN SULTANLARI FIRTINA GİBİ ESTİ

Aydın’ın Sultanları "play-off" mücadelesi için avantaj elde etti
Haber Tarihi: 28.01.2023
Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Misli.com Sultanlar Ligi'nde Çukurova Belediyesi Adana Demirspor'u yendi: 3-2 Aydın’ın Sultanları Misli.com Sultanlar Ligi’nde başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi’nde aynı puanda olduğu rakibi Çukurova Belediyesi Adana Demirspor'u yenerek 'play-off' mücadelesine girmek için avantaj elde etti. Aydın Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan maçta ilk seti 21-25 kaybeden Aydın’ın Sultanları, ikinci seti 25-19 önde kapadı. Karşılıklı sayılarla uzayan üçüncü seti 27-29 geride kapatan Aydın’ın Sultanları dördüncü seti de 25-15 önde kapamayı bildi. Sultanlar, son seti 15-5 alarak maçı 3-2 önde bitirdi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu takımı tebrik etti.