CUMHURİYET HALK PARTİLİ KADINLARDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Aydın İl Kadın Kolları ve Efeler İlçe Kadın Kolları yönetimleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 05.12.2022

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Aydin Il Kadin Kollari ve Efeler Ilçe Kadin Kollari yönetimleri Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nu ziyaret etti.

5 Aralik Dünya Kadin Haklari Günü dolayisiyla gerçeklestirilen ziyarette CHP Aydin Il Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir ile CHP Efeler Ilçe Kadin Kollari Baskani Özlem Ekiz de hazir bulundu. Baskan Çerçioglu ziyarette, kadinlara seçme ve seçilme imkânini taniyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle andiklarini söyledi. Cumhuriyetin bir kadin devrimi oldugunun altini çizen Baskan Çerçioglu, CHP'nin il ve ilçe kadin kollari yöneticilerine nazik ziyaretleri için tesekkür etti.