BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NDAN AYDIN SANAYİ ODASI'NA ZİYARET

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Sanayi Odası'na (AYSO) nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 01.12.2022

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin Sanayi Odasi'na (AYSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

AYSO Yönetim Kurulu Baskani Gökhan Maras, AYSO Meclis Baskani Hakki Gözlüklü ve yönetim kurulu üyeleri tarafindan karsilanan Baskan Çerçioglu'na Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Merkez Ilçe Baskani Polat Bora Mersin, ve Büyüksehir Belediyesi meclis üyeleri Adnan Bosnali, Evrim Karakoz ve Baris Altintas da eslik etti.

Ziyarette Aydin'da sanayinin daha da gelisebilmesi için Aydin Büyüksehir Belediyesi'yle AYSO'nun ortak projeleri konusuldu. Maras ve yönetim kurulu üyeleri, nazik ziyaretleri için Baskan Çerçioglu'na tesekkür ederek basarili çalismalarinin devamini diledi.