BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NDAN İNCİRLİOVA BELEDİYE BAŞKANI AYTEKİN KAYA'YA ZİYARET

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve meclis üyeleriyle İncirliova'da bir araya geldi.
Haber Tarihi: 01.12.2022

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya ve meclis üyeleriyle Incirliova'da bir araya geldi. Incirliova Belediyesi tarafindan hizmete açilan Tarihi Hangar Restoran'da gerçeklesen ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Incirliova ilçe Baskani Hasbi Akman da hazir bulundu.

Ziyarette Baskan Kaya, Baskan Çerçioglu'na Büyüksehir Belediyesi'nin Incirliova'da gerçeklestirdigi yatirimlar için tesekkür etti. Baskan Kaya özellikle ilçede birçok mahallenin yolunu 13 kilometre kisaltacak olan Cilimbiz yolu için tesekkürlerini sundu. Baskan Çerçioglu ise Büyüksehir Belediyesi'nin Aydin'in tüm ilçelerine yatirim yapmaya devam edeceginin altini çizdi.