AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ATA'YA SAYGI KONSERİ DÜZENLEDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Şükran Güngör-Yıldız Kenter Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi'nde yapılan "Ata'ya Saygı Konseri"yle andı.
Haber Tarihi: 12.11.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi, aramizdan ayrilisinin 84. yil dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Sükran Güngör-Yildiz Kenter Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi'nde yapilan "Ata'ya Saygi Konseri"yle andi.

Birbirinden degerli Türk Sanat Müzigi eserlerinin seyircilerle bulustugu gecede, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de sevdigi eserler seslendirildi. Dün aksam Aydin Büyüksehir Belediyesi Türk Sanat Müzigi Korosu ve koro üyeleri tarafindan solo olarak seslendirilen sarkilar izleyicilerden büyük alkis aldi. Geceye katilanlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sanatla andigi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.