ÇOCUKLAR ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN ALDI

Haber Tarihi: 21.09.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen “30 Agustos Zaferde 100. Yil” ve “Kurtulus Mücadelesinin 100. Yilinda Aydin” temali yarismalarda dereceye giren ögrencilere ödülleri Baskan Çerçioglu tarafindan takdim edildi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, tüm çocuklara yasamlari boyunca basarilar diledi.

Yarismalar resim, siir ve kompozisyon kategorilerinde düzenlenirken ögrencilere aldiklari dereceye göre bisiklet, elektrikli scooter, tablet bilgisayar ve akilli saat ödülleri verildi. Ayrica tüm katilimcilara malzemeli resim çantasi armagan edildi.

Baskan Çerçioglu: Çocuklarimiz çok yetenekli

30 Agustos ile 7 Eylül’ün 100. yilina özel, anlamli ve özel çalismalarin ortaya çikmasindan duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Çerçioglu, “Müthis eserler ortaya çikti. Çocuklarimiz çok yetenekli, çocuklarimizi yetistiren ailelere tesekkür ediyorum. Basariyla dolu nice yillariniz olsun” ifadelerini kullandi. Baskan Çerçioglu basarili çalismalar ortaya koyan çocuklari tek tek tebrik etti.