AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MERHUM BAŞBAKAN ADNAN MENDERES'İ ANDI

1950 - 1960 yılları arasında Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı yapan Adnan Menderes’in vefatının yıl dönümünde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hayır yapıldı.
Haber Tarihi: 17.09.2022

1950 - 1960 yillari arasinda Türkiye Cumhuriyeti Basbakanligi yapan Adnan Menderes’in vefatinin yil dönümünde Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan hayir yapildi.

Aydin'da yetisen ve Türk siyaset tarihinin önemli isimlerden biri olan merhum Basbakan Adnan Menderes'in ölüm yildönümünde anilmasinin bir vefa örnegi oldugunu ifade eden vatandaslar, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na duyarliligindan dolayi tesekkür etti.

Baskan Çerçioglu: Saygi ve rahmetle aniyorum.

Bir anma mesaji yayimlayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Siyaset tarihimizde bir döneme damgasini vuran merhum basbakanimiz Adnan Menderes'i vefatinin 61. yil dönümünde saygi ve rahmetle aniyorum." dedi.